Kartal Belediyesi, Yerel Yönetimler Kitap Ve Kültür Fuarı'nda

Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’na Kartal Belediyesi de katılacak.

Kartal Belediyesi, Yerel Yönetimler Kitap Ve Kültür Fuarı'nda
Kartal Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği’nin 15-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarına katılıyor. Fuarda Kartal Belediyesi’nin çıkardığı yayınlar da yerini alacak.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün girişimleri ile kurulan TAK (Tasarım, Araştırma, Katılım) Kartal, Marmara Belediyeler Birliği tarafından kültürel çeşitlilik ve zenginliğe yönelik olarak içerik üreticilerinin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ‘Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda katılımcılara bir sunum da gerçekleştirecek.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün girişimleri ile 2014 yılında kurulan, ilçe sorunlarının çözülmesi ile mekân ve yaşam standartlarının artırılmasını amaçlayan TAK Kartal, ‘Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’ndaki yerini alıyor. Düzenlenecek fuarda Şehir Plancısı ve TAK Kartal’ın kurucusu Faruk Göksu, TAK Kartal’ın projelerinin sunumunu yaparak TAK Kartal’ın “MEP (Mahalle Eylem Planı), Kartal Proje Paketi, SED (Kartal Doğu Merkez), TAK Kartal, Kartal’a TAK Kondu, Kartal Vizyon Planı, Kartal Yeşil Kuşak, Kıyı Köşe - Canlanan Mekânlar, Kıyı Köşe Rehberi, Tasarımcılar Kartal’da” yayınlarının tanıtımını yapacak.

TAK Kartal yayınlarının tanıtımı ve projelerin sunumu 15 Aralık Cuma günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Binasında saat:15.15’te gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA