Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı ikinci dönem toplantısı Vali Süleyman Kamçı başkanlığında yapıldı.

Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Kamçı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile kurula üye kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Vali Kamçı, toplantıda yaptığı konuşmada, Trafik Güvenliği Eylem Toplantısında ilimizde özellikle kış dönemine yönelik daha önce alınan ve alınması gereken önlemleri kurul üyeleri ile birlikte değerlendireceklerini belirterek, trafik kazalarında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla katılımcı kuruluşların katkıları ve destekleri ile yeni tedbirler alınacağını sözlerine ekledi.

Vali Kamçı, Kayseri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 2016 yılının ilk 11 ayına göre 2017 yılında; araç sayısında yüzde 6, sürücü sayısında yüzde 3 artış, ölümlü kaza sayısında ise yüzde 10 azalma meydana geldiğini ifade etti.

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili konuşan Vali Kamçı, olumsuz hava koşullarında doğabilecek sorunların giderilmesi için, bütün tedbirlerin gözden geçirildiğini ve ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışacağını söyledi.



Toplantı, kurul üyelerinin de gündem maddeleri hakkında görüşlerinin alınmasının ardından sonlandırıldı.
Kaynak: İHA