Görevlendirme Yapılan Belediyeden Gençlere Destek

Mardin Büyükşehir Belediyesi, gençler için 'Aralıksız Kültür Sanat ve Edebiyat Günleri' etkinlikleri düzenliyor.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesince, gençler için "Aralıksız Kültür Sanat ve Edebiyat Günleri" etkinlikleri düzenleniyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, genç, kadın ve engellileri merkeze alan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Artuklu Üniversitesi Konferans Salonu’nda Yavuz Seçkin’in oynayıp sunduğu "Çok kişilikli oyun" sergilendi.

Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman yaptığı yazılı açıklamada, gençleri önemseyen ve kendilerine değer veren bir belediye anlayışıyla projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Gençleri merkeze alan bir anlayışla çalışmalara başladıklarını ifade eden Yaman, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin bilgi birikimine destek olacak ve onlar için çalışacak Gençlik Merkezi ve Bilgi Evlerini hayata geçirdik. Onların sorunlarını dinleyip çözüm buluyoruz. Görüşlerine değer vererek isteklerini hayata geçiriyoruz çünkü gençler, ülkemizin geleceğidir. Her zaman onların yanında olacağız. Gençlerimizi kültür, sanat ve edebiyat alanlarında uzmanlaşmış şahsiyetlerle bir araya getiriyoruz. Biz, kültür ve sanatın kadim şehri Mardin’de, gençlerimizi, bu tür etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz."
Kaynak: AA