ERÜ'de 'Toplam Kalite Yönetimi' Paneli

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kayseri Temsilciliği ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından "Toplam Kalite Yönetimi" konulu panel düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ERÜ Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen panele, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Panelde konuşan Gündoğdu, yolcu isteklerinin, hizmet kalitesini artırma konusundaki çalışmalarda önemli bir yerinin olduğunu ve toplam kalite yönetimi denilince müşteri isteklerini karşılayacak şekilde kullanılan kaynakların sistematik bir şekilde yönetmenin akla geldiğini vurguladı.

Ulaşım A.Ş'nin büyüyen ve sürekli gelişen bir şirket olduğunu belirten Gündoğdu, şunları kaydetti:

''Biz bir belediye şirketi olmamıza rağmen Türkiye'de birçok şehre toplu ulaşım sistemleri ve yönetimi konusunda danışmanlık hizmetinden tutun, raylı sistem alanında ve bisiklet paylaşım sistemlerinde geliştirdiğimiz ürün ve yazılımlarla hizmet verdik, sistemler kurduk ve ürün sattık.

Artık sadece Kayseri'ye değil, Türkiye'ye de hizmet ediyoruz. Bu alandaki çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'in desteği ve 2017 yılını 'Ulaşım Yılı' ilan etmesinin de bu noktaya ulaşmamızda büyük etkisi oldu."

Kaynak: AA