'360 Derece, Karanlık Gece' Tırı, Kocaeli'de

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin görüntülerin 360 derece sanal gerçeklikle izlenebildiği tırı, Kartepe ilçesinde bin 200 genç ziyaret etti.

Tuzla Belediyesi'nce hazırlanan "360 derece, karanlık gece" sloganıyla darbe girişimiyle ilgili görüntülerin saat saat, üç boyutlu ve harekete duyarlı videoların sanal gerçeklik gözlüğüyle izlenebildiği tıra, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Tırı gün boyunca bin 200 genç ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un Türkiye için çok önemli olduğunu ve asla unutulmayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizi işgal etmek isteyen vatan hainlerinin, maşası oldukları haçlı zihniyeti, ülkemizde bir darbe adıyla işgale kalkıştı. Darbeler, insanlarımıza zarar vermeden, yönetim şeklini değiştirmeye yöneliktir. Birkaç darbeyi gören kişi olarak bunu söylüyorum. Darbelerin tamamı bir insanlık ayıbıdır. 15 Temmuz darbe değil, işgal girişimidir. Vatandaşlarımızı şehit ettiler. Yüzyıllardır ülkemizde gözü olan haçlı zihniyeti ve onun ülkemizdeki uşakları tarafından işgal girişimi oldu."

Kaynak: AA