Tosya'da Halk Toplantısı Düzenlendi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde halk toplantısı düzenlendi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'in başkanlığında bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Yunus Emre Mahallesi sakinleri istek ve sorunlarını dile getirdi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Pişkin, kısa bir süre önce başlattıkları halk toplantıları kapsamında, vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını dinlediklerini ifade eden Kaymakam Pişkin, "Yazın havalar iyiyken köy ziyaretlerimizi tamamladık, çok şükür. Kış bitmeden bütün mahalle ziyaretlerimizi bitirmiş olacağız. Burada amacımız, sizlerin mahalle sakinleri olarak bütün kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet alanına giren konulardaki sorun ve sıkıntılarınızı, bizatihi bu sorunların muhatabı olan kişilere birinci ağızdan iletmenizi ve buna göre de cevap almanızı sağlamaktadır." ifadesini kullandı.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise Kaymakam Pişkin'in halk toplantıları kapsamında, güzel bir uygulama başlattığını belirterek, "Bu toplantılar vasıtasıyla yöneticilerle vatandaşlarımızı buluşturarak, sorunların daha kısa yoldan direk muhataplarıyla çözülmesi noktasında kolaylık oluyor." dedi.

Kaynak: AA