AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Varol Açıklaması

'AK belediyecilik her zaman markadır'.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, Antalya'da AK Partili ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Varol, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet Kocabaş ile Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, Serik ve Aksu belediyelerini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Varol, AK Partili belediyelerin hizmette her zaman bir marka olduğunu belirtti.

Rutin çalışmaları kapsamında belediyeleri ziyaret ettiklerini kaydeden Varol, şunları söyledi:

"Ülke genelinde belediyelerimize gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antalyalı vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunan partimizin ilçe belediyeleri, bizim göz bebeğimiz. Çok başarılı işler yapan belediye başkanlarımızı hem ziyaret edelim hem projeleri yerinde görelim, bir kısım faaliyetleri de takip edelim istedik. Genel merkez olarak her yıl en az bir kez belediyeleri yerinde görelim, sıkıntıları varsa alalım istiyoruz. Bize iletmek istedikleri varsa onları alalım istiyoruz.

- AK Parti belediyecilikte marka oldu

AK Parti'nin gücü de büyüklüğü de buradan kaynaklanıyor. Biz ilçemizle beldemizle ilimizle genel merkezimizle bir bütünüz. Bu bütünlük bize çok şey kazandırıyor. Allah, ağzımızın tadını bozmasın çünkü bu millet bizden çok şeyler bekliyor. AK belediyecilik, her zaman markadır. Yaşadığımız şehirlerin, ilçelerin her ne olursa olsun marka değerini yaşanılabilirliğini en üst noktaya çıkarmamız gerekmektedir. Sizlerde bunun için seçildiniz bu nedenle kritik 2019 seçimlerine giderken yerelde daha çok çalışmamız gerekmektedir."

- Antalya çok yatırım aldı

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmesi aktarılan AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de şunları kaydetti:

"AK Parti Antalya il teşkilatları olarak vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek, sorunların çözümünde aracı olmak bizim asli vazifemizdir. Teşkilatlarımız sorunların çözümü noktasında vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında ilgili kurumlarla ve yerel yönetimlerimizle paylaşarak önemli bir işi üstleniyorlar. Hizmet ayağında önemli bir sorumluluğu olan partimizin belediyeleri de teşkilatlarımızdan gelen talepleri çözerek ahenkli bir çalışma ortaya koymaktadır. Büyükşehir belediyemizden ilçe belediyelerimize kadar AK belediyecilik ile Antalya, tarihinin en büyük yatırımlarını aldı, almaya da devam edecektir. Genel merkezimizin belediyelerimize rutin olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde, belediyelerimizin çalışmalarını daha üst noktaya taşınması için oldukça önemli olarak görüyorum."

Kaynak: AA