AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü Açıklaması

'Eskişehir'in gerçek sorunlarını çözemeyen, iş yapma yetisini kaybetmiş Büyükşehir Belediye Başkanı, 'Meclis çoğunluğu bende değil' bahanesine her yerde her fırsatta sığınmaktadır'.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, "Eskişehir'in gerçek sorunlarını çözemeyen, iş yapma yetisini kaybetmiş Büyükşehir Belediye Başkanı, 'Meclis çoğunluğu bende değil' bahanesine her yerde her fırsatta sığınmaktadır." açıklamasında bulundu.

Başkan Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, 20 yıldır Eskişehir'deki çeşmelerden temiz içme ve kullanma suyu akıtamayanların Ilıca mevkisiyle ilgili algı oluşturma ve kendilerini kurtarmaya çalıştıklarını savundu.

Ilıca'daki "oyun havuzu"nun tiyatro sergilenen şov havuzuna dönüştüğünü belirten Ünlü, şunları kaydetti:

"Eskişehir'in gerçek sorunlarını çözemeyen, iş yapma yetisini kaybetmiş Büyükşehir Belediye Başkanı, 'Meclis çoğunluğu bende değil' bahanesine her yerde her fırsatta sığınmaktadır. Hatta işi iyice abartmış Eskişehirlilerin parasını yatırım için değil kendi için kullanarak kendi reklamı için bastırttığı bir müsvedde de bu kez meclis üyelerimizi açıkça hedef göstermiştir. Meclis üyelerimizi hangi amaçla hedef göstermektedir? Bu açıkça halkı kin ve düşmanlığı teşviktir ve suçtur. 2012 yılında mahkeme kararıyla durdurulan işin bugün gündeme getirilmesi şehir halkının hayatına dokunamayan icraatları yapamama sıkıntısındandır. Amaç burada olmayan suyu getirmek değil 'ben aslında yapacaktım yaptırmadılar' algısı oluşturmanın gayretidir. Şehirde kimin iş yapmaz ve uzlaşmaz bir tavır içinde olduğunu meclis üyelerimizi yakışıksız bir şekilde hedef göstererek ortaya koymuştur. Eskişehir kamuoyunun bu iş yapamayan yakışıksız baskıcı tavra prim vermeyeceğine dair güvenim tamdır."
Kaynak: AA