Adana'da EV'leniyoruz Fuarı

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: 'Fuarda, özel gelinlik defilelerinin yanı sıra çiftler için düğün dansı eğitimleri verilecek. Yöresel kına etkinlikleri, gelin adayları için özel düğün saçı defilesi yapılacak'

Adana'da bu yıl ikincisi düzenlenen "EV'leniyoruz Fuarı" yarın başlayacak.

TÜYAP Adana tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Çukurova Fuarcılık AŞ'nin desteğiyle düzenlenen fuar, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuarın tanıtımı için düzenlenen toplantıda, organizasyonun evlilik hazırlığı yapan çiftler ve evini yenileyecekler için faydalı olacağını söyledi.

Geçen yılki fuara 35 bin ziyaretçinin geldiğini anlatan Alagöz, şöyle devam etti:

"Bu yıl yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyoruz. Fuarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra çiftler için düğün dansı eğitimleri verilecek. Yöresel kına etkinlikleri, düğün dansı provaları, gelin adayları için özel düğün saçı defilesi yapılacak. Cuma günü yapacağımız özel defile de büyük ses getirecek. 2018 gelinlik modasının sergileneceği defilemizde ünlü mankenler yer alacak."

Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini ifade etti.

7 bin 500 metrekarelik alanda 78 firmanın katılımıyla düzenlenen fuar, 17 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.
Kaynak: AA