Şanlıurfa Ve ODTÜ Teknokentlerinden Güçbirliği

Türkiye Teknoloji Bölgeleri Birliği çatısı altında gerçekleşen Şanlıurfa Teknokent ile ODTÜ Teknokent arasında çift taraflı çalışmalar ilk meyvelerini verdi.

Şanlıurfa Ve ODTÜ Teknokentlerinden Güçbirliği
Şanlıurfa Teknokent ile ODTÜ Teknokent ortaklığında Şanlıurfa’da tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı. ODTÜ Teknokent ile tecrübe aktarımı yapılan toplantıya Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Kasım Yenigün, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı yetkilileri, Şanlıurfa Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Nihat Küçük ve Şanlıurfa Teknokent proje ekibi katıldı.

ODTÜ Teknokent yöneticilerinin tecrübelerini paylaşmak amacı ile akademisyenler ile öğrencilere yönelik düzenlenen panelin açılışında konuşan Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Kısa Şanlıurfa için Teknokent’in vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Moderatörlüğünü Prof.Dr. Kasım Yenigün’ün yaptığı panelin katılımcıları ise ODTÜ Teknokent’te yaşadıkları tecrübeleri akademisyen ve öğrencilere aktardı. Panel sonunda ODTÜ Teknokent Teknoloji İşbirliği Geliştirme Direktörü Tolga Özbolat ve ODTÜ Teknokent Girişimcilik ve Yenilikçilik Programları Yöneticisi Gökhan Çelebi’ye Şanlıurfa Teknokent’e yaptıkları katkılardan ötürü plaket verildi.

Kaynak: İHA