Okul Evde Başlar

DÜZCE – Düzce Yeni Taşköprü Ortaokulu’nda velilerin okula bakış açılarını ve öğrencilere örnek teşkil etmek amacı ile kitap okumalarını sağlamak için hayata geçirilen “Okul evde başlar” projesi sona erdi.

Okul Evde Başlar
Yeni Taşköprü Ortaokulu Müdürü Mehmet Yılmaz, “Okul evde başlar” projesi ile velilerin okulu ve öğrencileri daha iyi anlamalarını sağlamak, veli ile öğrenci ve öğretmen üçgenini arasında bağı kuvvetlendirmek istediklerini söyledi.



Proje hakkında bilgiler veren müdür Mehmet Yılmaz “Anasınıfı velilerimize yönelik “Okul evde başlar” projesini 6 haftalık bir program ile uyguladık. Proje sonucunda velilerimizin okula bakış açısı, kitap okuma alanının da ki gelişimleri takip edildi. Güzel bir proje oldu, olumlu sonuçlar aldık” dedi.

Projenin yürütücüsü olan rehber öğretmen Nesrin Şimşek ise veliler ile dolu dolu bir 6 hafta geçirdiklerini ifade ederek “Velilerimiz ile 6 haftalık bir etkinliği bu hafta bitirmiş bulunuyoruz. Okul açısından da güzeldi. Ben çok keyifli vakit geçirdim veliler ile. Onları tanıma fırsatı buldum. Bugünde proje sonucu yaptığımız sınavda birincimizi belirledik. Birinci olan velimiz Burcu Haraç’ı da tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Projeye katılan velilere katılım belgeleri verilirken, proje sonunda yapılan sınavda birinci olan veli Burcu Haraç’a da altın hediye edildi.
Kaynak: İHA