Çukurova Belediyesi 11. Adana Kitap Fuarı'nda Stant Açacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ocak ayında açılacak 11. Adana Kitap Fuarı’na stant açarak katılacaklarını söyledi. Adanalı 6 yazarın fuar süresince Çukurova Belediyesi standında okurlarıyla söyleşip kitaplarını imzalayacağını belirten Çetin, “Adana’ya ve Adanalılara sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi.

Gelecek yıl 6-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TÜYAP 11. Adana Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açıp bazı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatı üzerine tamamı Adanalı olan 6 yazar belediye standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak. Özcan Karabulut, Ayça Öztorun, Serpil Ciritci, İsmail Arslan, Su Yılmaz ve Seçim Seziş 6 Ocak Cumartesi gününden başlayarak Çukurova Belediyesi standında dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşecekler.

Çocuklara klasikler hediye

Çukurova Belediyesi bu yılki TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı’na hazırlanırken çocukları da unutmadı. Çukurova Belediyesi on binlerce öğrencinin katılması beklenen fuarda Çukurova Belediyesi standına uğrayan tüm çocuklara Victor Hügo’dan Balzac’a, Charles Dickens’dan Tolstoy ve Cervantes’e kadar ünlü yazarların klasikleşmiş eserleriyle Atatürk kitaplarını armağan edecek.

“Sanatçının, yazarın yanındayız”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TÜYAP 11. Kitap Fuarı’na önceki yıl olduğu gibi yine yoğun bir içerikle katılacaklarını belirterek, “Fuara katılacak ziyaretçi sayısının 300 binin üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Okurlarla kitapları ve yazarları bir kez daha buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Adanalı 6 yazarımız için özel düzenleme yaptık ve okurlarıyla buluşmalarını sağlıyoruz. Adana’ya ve Adanalılara, Adana’nın kendi öz evlatlarına sahip çıkması gerektiğini söylüyor ve gereğini yapıyoruz; çünkü biz sanatçının da yazarın da yanındayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA