Arzum'un Technoart Blender Ürünü Ödül Aldı

Arzum, Technoart Blender ile Design Turkey 2017'de İyi Tasarım ödülüne layık görüldü.

Arzum, Technoart Blender ile Design Turkey 2017'de İyi Tasarım ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Patentli ve özel tasarımlı 6 bıçağa sahip Technoart, 2 bıçaklı blenderlara göre 2 kat fazla güçlü performans sağlıyor.

Arzum Technoart paslanmaz çelik blender ayağı ve çoklu bıçakları sayesinde, aşağı yukarı hareket ettirmeden yiyecekleri kusursuz doğrayabilecek şekilde optimize edildi.

Technoart Blender, öncü bıçakları sayesinde gıdaları çok daha hızlı yakalıyor ve 3'lü ana bıçak yapısı ile sert gıdaların bile daha hızlı, homojen ve güç sarf etmeden parçalanmasını sağlıyor.

Arzum Technoart Blender Sensible Touch Teknolojisi sayesinde parmak yeri değiştirilmeden hız ayarı yapabilmeyi ve tek elle rahat kullanımı sağlıyor. Technoart'ın el yapısına uygun ergonomik tasarımı ve güvenli bir kavrama sağlayan yumuşak dokulu arka yüzeyi ile güvenli ve kolay kullanım hissini sağlarken, hız ayar seviyesini gösteren bildirim ışıkları da göz zevkinize hitap ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız, müşterilerini merkeze alarak geliştirdikleri ürünlerini tasarlarken onların en çok önem verdikleri noktaları, teknolojiyi, inovasyonu ve tasarımı harmanlayarak sunduklarını belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu anlamda tüketicimizin performans ihtiyaçlarını en etkili şekilde çözmek üzere ürettiğimiz Technoart Blender, Arzum ürün kimliği ile uyumlu, yalın, ergonomik ve fonksiyonel bir el blenderı olarak tasarlandı. Sadeliğin rengi krem ve zarafetin temsilcisi siyah renk alternatifleri ile farklı kullanıcı kitlelerinin beklentilerine hitap ediyor. Hedef kullanıcı kitlesi gözetilerek formlandırılmış Technoart Blender, Sensible Touch Teknolojisi ve ele oturan gövdesi sayesinde ergonomik tutuş ve rahat kullanım sağlıyor. Türkiye'nin en önemli tasarım ödülü olan Design Turkey 2017'de İyi Tasarım ödülünü almak bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Sen dokunursun değişir dünya mottosunu temel alarak çıktığımız yolda, sunduğumuz ürünlerimizle kadınların hayatlarına dokunmaya ve değiştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA