Aksaray'dan Kısa Kısa

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı başkanlığında halk günü toplantısı düzenlendi.

Yazgı, makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinleyerek, ilgili daire müdürlerine sorunların çözümü için talimat verdi.

Yazgı, yaptığı konuşmada, toplantının vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm sunmak için yapıldığını söyledi.

Toplantının her salı hapıldığını anımsatan Yazgı, "Bizler halkın içinden gelen ve halkımızın sorunlarını çok iyi bilen yöneticiler olarak vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle meclisi toplantıları ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm üretiyoruz. Tabi vatandaşlarımız taleplerini birebir olarak bize de iletiyor." diye konuştu.

- Başkan Altınsoy'dan Koçak'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak'ı ziyaret etti.

Altınsoy, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerini temsilen görev yaptığını söyledi.

Şehit ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında devletin her türlü görevi yerine getirdiğini dile getiren Altınsoy, şunları kaydetti:

"Derneğimiz, şehit ailelerine sahip çıkmak adına devletimiz ile çok güzel işler yapıyor. AK Parti teşkilatları olarak derneğimizin, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu vatanı ve bu toprağı kutsal yapan onların şahadete eriştikleri anda toprağa akıttıkları o mukaddes kanlarıdır. Onların hatıralarını yaşatmak, sahip çıkmak, ailelerine sahip çıkmak en asli ve en öncelikli görevimizdir. Bu vatan için hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar niyaz ediyorum."

Kaynak: AA