AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması

'Son büyüme oranımız 11.1 şeklinde çift haneli gerçekleşti. Diğer muhalefet partilerinin söylediklerinin aksine Türkiye büyüyor gelişiyor ve büyümeye de devam edecektir. Vatandaşlarımız bize güvendikleri ve destek oldukları müddetçe bu ekonomik büyüme daha da gelişecektir inşallah'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Son büyüme oranımız 11.1 şeklinde çift haneli gerçekleşti. Diğer muhalefet partilerinin söylediklerinin aksine Türkiye büyüyor gelişiyor ve büyümeye de devam edecektir. Vatandaşlarımız bize güvendikleri ve destek oldukları müddetçe bu ekonomik büyüme daha da gelişecektir inşallah." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantı düzenlendi.

İl başkanlığı binasındaki toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, hafta sonu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'yla birlikte Şuhut ve Sinanpaşa'da temel atma törenlerine katıldıklarını söyledi.

Ülke ekonomisinin üçüncü çeyrekte iki haneli büyüme yakaladığını aktaran Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Son büyüme oranımız 11.1 şeklinde çift haneli gerçekleşti. Diğer muhalefet partilerinin söylediklerinin aksine Türkiye büyüyor gelişiyor ve büyümeye de devam edecektir. Vatandaşlarımız bize güvendikleri ve destek oldukları müddetçe bu ekonomik büyüme daha da gelişecektir inşallah. Tüm veriler Türkiye ekonomisinin düzgün bir yolda ilerlediğini gösteriyor. Bundan dolayı da çok mutluyuz."

- "İsrail, şu anda orada bir katliam yapıyor"

Yurdunuseven, Kudüs üzerinden ciddi manada oyun oynandığına dikkat çekerek, Türkiye'nin Müslüman bir ülke olarak Kudüs’e yapılan oyunları görmezden gelemeyeceğini kaydetti.

"Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisidir." diyen Yurdunuseven, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kudüs'le ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Trump’ın Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak ilan etmesiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, çok ciddi manada diplomatik temaslarda bulundu. Son olarak da İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT) yarın toplantısı olacak. Bu toplantıdan çok ciddi karar çıkacağını bekliyoruz. Kudüs savunulmadan insanlık savunulamaz. Çünkü orada çok dinli, dilli ve kültürlü bir yapının devam etmesi gerekiyor. Ancak bu yapı devam ettiği müddetçe Ortadoğu’da ve Kudüs’te barış sağlanabilir. İsrail, şu anda orada bir katliam yapmaktadır. Biz oradaki insanlık suçunun durdurulmasını istiyoruz. Tekrar ABD ve İsrail’in açıklamalarını kınıyoruz."
Kaynak: AA