Kemer, Yurt İçinde Tanıtılacak

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB), 6 şehirde Kemer'i tanıtacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB Başkanı Şener Gürler, Kemer'deki iç turizmi canladırmak için 6 farklı şehirde tanıtım turu düzenleyecek.

Belediyenin uluslararası tanıtım fuarlarının yanı sıra iç pazarda da tanıtım yapmak amacıyla düzenleyeceği tanıtım turuna ilçedeki turizmciler de katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Gül, iç pazar tanıtımı için 5 bin 500 kilometre yol gideceklerini belirterek, ilk olarak Gaziantep, Hatay ve Adana'yı ziyaret edeceklerini belirtti.

Gül, Kemer'in son 2 yıldır iç pazarda büyük yükselme kaydettiğini vurgulayarak, "Gittiğimiz şehirlerde seyahat acentelerini ziyaret edeceğiz. Rize, Samsun ve Trabzon'u da gezip Kemer hakkında bilgiler vereceğiz. Geçen sene yaptığımız tanıtım gezileriyle yerli turistte artış sağladık. Bu yıl da çok verimli geçeceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA