Futsal Maçında Fenalaşan Öğrencinin Hayatını Kaybetmesi

Futsal müsabakası sırasında fenalaşıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisinin cenazesi defnedildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde futsal müsabakası sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Genç sporcunun Kocaeli Üniversitesi Tıp Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden alınarak helallik için Dumlupınar Mahallesi'ndeki evlerine getirilen cenazesi, daha sonra Gölcük Merkez Camisi'ne götürüldü.

Eroğlu'nun cezaevinden özel izinle geldiği öğrenilen babası Alparslan, dedesi Osman ve amcaları Ali ile Aytekin Eroğlu taziyeleri kabul etti. Gözyaşlarına hakim olamayan anne Nurgül Eroğlu'nun da ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Genç kızın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, izinde olan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın yerine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ile genç sporcunun sınıf ve takım arkadaşları ile yakınları katıldı.

- Olay

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda geçen cuma günü Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ile Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki futsal maçında fenalaşan Eroğlu, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sırasında beyninde tümöre rastlandığı bildirilen genç sporcu, hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA