Eski Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

'Biz mirasyedi olamayız. Bizim gözümüze bakan dünya kadar mazlum ve mağdurlar var. Dolayısıyla bu mirası ne kadar büyütürüz ona bakacağız'

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı mirasa sahip çıktıklarını belirterek, "Biz mirasyedi olamayız. Bizim gözümüze bakan dünya kadar mazlum ve mağdurlar var. Dolayısıyla bu mirası ne kadar büyütürüz ona bakacağız." dedi.

Milletvekili Müezzinoğlu, Menderes ilçesinde Rumeli ve Balkan Federasyonu ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi.

Birlikten güç doğar anlayışına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Müezzinoğlu, Balkanlardan gelenlerin en büyük teminatının anavatan olduğunu söyledi.

"Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı mirasa sahip çıkıyoruz." ifadelerini kullanan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Biz mirasyedi olamayız. Bizim gözümüze bakan dünya kadar mazlum ve mağdurlar var. Dolayısıyla bu mirası ne kadar büyütürüz ona bakacağız. Başarının sırrı milletin vicdanıdır. Bizler milletin vicdanında yer edeceğiz. Millet vicdanından uzaklaşmayan, egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğu bir anlayışa sımsıkı sarılmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onuru ve gururunu yaşayan her vatandaşımızın yarınını bugünden daha iyi yapmak bizim görev ve sorumluluğumuzdur. Biz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz."

Yapımı süren devlet hastanesinde de incelemelerde bulunan Müezzinoğlu'na destekleri için teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, onun gösterdiği destek sayesinde Menderes'i AK belediyecilik ile tanıştırdıklarını, ilçeye devlet hastanesinin kazandırılmasındaki rolünün de çok büyük olduğunu vurguladı.
Kaynak: AA