AOSB Başkanı Sütcü Açıklaması 'Başarı Hepimizin'

Türkiye’deki OSB’ler içinde ilk ve tek olan “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız” ödülü kazanan Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı, yönetim ve denetim kurulu ve çalışanlarının katılımıyla kutlama töreni düzenledi. Başkan Bekir Sütcü, başarının ekip ürünü olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AOSB Başkanı Sütcü Açıklaması 'Başarı Hepimizin'
AOSB Başkanlığı, Türkiye’deki küçük ve büyük ölçekli sirketlerin mükemmellik yolculuğunda önemli bir misyon üstlenen KalDer’in (Türkiye Kalite Dernegi) eğitimlerini tamamlayıp, EFQM (Avrupa Kalite Yonetimi Vakfı/ European Foundation For Quality Management) denetimlerinden başarıyla geçerek, “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün mutluluğunu çalışanlarıyla yaşadı.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Türkiye’de bir ilke imza atarak organize sanayi bölgeleri arasında ilk ve tek olan “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün alınmasında emeği geçen başkanlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı. Özel bir restoranda verilen kutlama yemeğine, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkanvekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyeleri Hilal Aksöz ve Mustafa Fidan ile Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve başkanlık çalışanları katıldı.



Takım çalışmasının sonucu

Başkan Sütcü, kutlama törenindeki konuşmasında, AOSB’nin elde ettiği başarıda emeği geçen başta yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Bölge Müdürü Mustafa Keskin olmak üzere başkanlık çalışanlarına ve sanayicilere teşekkür etti. Başkan Sütcü, “Recognised for Excellence 4 Star (Mükemmellikte yetkinlik 4 yıldız) ödülünü alan AOSB’nin elde ettiği başarının takım çalışmasının güzel sonucu olduğunu söyledi.



Uyumlu çalışma başarıyı getirdi

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Başkan Sütcü, yönetim kurulu, denetim kurulu, başkanlık çalışanları, paydaşlar ve bölgede faaliyet yürüten sanayicilerin yakaladığı uyumlu çalışmanın, başarıyı da beraberinde getirdiğini kaydetti.

Başkan Sütcü, ‘Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız’ ödülünün sonuç değil, başlangıç olduğunu da belirterek, hedeflerinin ‘Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü almak olduğunu dile getirdi.

Sertifikayı Sütcü’ye teslim etti

Konuşmaların ardından AOSB Başkanlığının en eski çalışanlarından Enerji Müdürlüğü Bakım Onarım Amiri Cumali Algın, EFQM Ceo’su Léon Tossaint imzasını taşıyan “Recognised for Excellence 4 Star (Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız) kalite sertifikasını Başkan Sütcü’ye teslim etti.

Denetim Kurulu Üyesi Hilal Aksöz de Bölge Müdürü Mustafa Keskin’e başarının yöneticisi olarak yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA