Yüksekokul Öğrencilerinden Köy Okuluna Yardım

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümü 3. sınıf öğrencileri, okullarında kurdukları stantta topladıkları yardım ile ilçenin kırsal Karadere Mahallesi İlkokuluna kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Okulda öğrenim gören Işıl Yaman, Pelin Erdoğan ve Öznur Dağlı, "Herkesin yapabileceği bir iyilik mutlaka vardır" sloganıyla başladıkları projeleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ile görüşerek yardım yapabilecekleri okulu belirledi.

Üç arkadaş daha sonra okullarında bir stat açtı. Okul öğrencilerinden yardım toplayan öğrenciler, elde ettikleri gelir ile kitap, çeşitli kırtasiye malzemeleri ve temizlik malzemeleri alarak Karadere İlkokulu idarecilerine teslim etti.

"Herkesin yapabileceği bir iyilik mutlaka vardır" projesinin mimarı öğrenciler, "Çocukların kalbine dokunmak istedik. Çünkü çocukların mutluluğu, bir gülüşleri bizim için çok kıymetli. Böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz için çok gururlu ve mutluyuz. dedi.

Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ise, "Böyle duyarlı davrandığınız için asıl biz teşekkür ediyoruz. Yaptığınız bu yardımla çocukları mutlu etmeniz bütün hazinelere bedel. Bunun mutluluğunu yaşadığınızı gözlerinizden görebiliyorum. Hayatınızın her devresinde bu şekilde davranmanızı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA