Trabzon'daki Trafik Kazası

Otomobil ile pikabın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen 4 kişi toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Erdal Ünal (43), Nihat Demirel (51) ve Bilal Yalçın'ın (26) cenazeleri, memleketleri Torul ilçesinin Gülaçar köyüne getirildi.

Gülaçar köyü mezarlığı yanındaki alanda düzenlenen cenaze törenine, Ünal, Demirel ve Yalçın'ın aileleri ile yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünal, Demirel ve Yalçın'ın cenazeleri, ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, kazada ölen pikap sürücüsü Ali Vahit Yıldızhan'ın cenazesi ise Bayburt merkeze bağlı Aşağı Kırzı köyünde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedildi.

Maçka ilçesine bağlı Bekçiler mevkisinde Ali Vahit Yıldızhan'ın kullandığı 69 AL 824 plakalı pikap ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 61 DD 057 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada, Trabzon'a malzeme almak için giden Bayburt Belediyesine ait pikabın sürücüsü Yıldızhan ile otomobildeki Erdal Ünal ve Nihat Demirel olay yerinde, Bilal Yalçın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Yaralılar Suat Rifak, Süleyman Akdoğan ile Muharrem Tutar kentteki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA