Soma'da AK Gençlik Kongresi Gerçekleştirildi

AK Parti Soma İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresinde mevcut başkan Erol Saygılı görevi Eyüp Süleyman Allı’ya devretti.

Soma'da AK Gençlik Kongresi Gerçekleştirildi
AK Parti Soma İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Linyit Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede mevcut başkan Erol Saygılı görevi Eyüp Süleyman Allı’ya devretti. Tek liste halinde gidilen seçimde Allı, AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. Kongrede konuşan AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, "Teşkilatlarımız kongre süreçlerine girmiş vaziyette. Bizlerde Manisa olarak coşkulu şekilde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Çok değerli genel başkanımız Melih Ecertaş’ı Soma’da ağırlıyoruz. Bizler Ak Gençlik’i bir okul olarak görüyoruz ve bu okulda her birimizi birer öğrenci olarak adlediyoruz" dedi.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, "Soma, Türkiye için şehitler beldelerinden bir tanesi. 2014 yılında hakkın rahmetine kavuşan emek şehitlerimize rahmet diliyorum. AK Parti’nin Gençlik Kolları kongreleri bizler için gurur vesilesi. Heyecanımızı coşkuyla yenileme dönemidir. İnanıyorum ki buradaki enerji Manisa’nın tümüne yayılacak olup önümüzdeki 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesini AK Parti’ye kazandırarak bunu nihayetlendirecektir. Gözümüzde kongrelerimizi büyütmemiz lazım. Bazen derler ya çok gözünüzde büyütmeyin biz bu kongrelerimizi gözümüzde büyütmek zorundayız. Kongrelerimizdeki hazırlığımızı çalışmalarımızı çok ciddiye almak zorundayız. Ciddiye alırsak nasıl başlarsak öyle gidiyoruz. Bizler inanıyoruz ki AK Parti’nin gençlik kolları Soma’da güçlü olursa inşallah tüm Manisa’da güçlü olacaktır. Tüm Manisa’da güçlü olan AK Parti bölgesinde güçlü olacaktır. Bölgesinde güçlü olan AK Parti Türkiye’de güçlü olacaktır. Türkiye’de güçlü olan Cumhurbaşkanımıza destek veren, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duran AK Parti inşallah dünyadaki tüm mazlumlara umut olmaya devam edecektir" dedi.

Kongreye AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’ın yanısıra AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Başkanı Berk İçelli, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kaynak: İHA