Kazak Basın Heyeti Antalya'Da.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile TİKA Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında Kazak Basın Heyeti, Ankara’daki görüşme ve ziyaretlerinin ardından Antalya'ya geldi.

Kazak Basın Heyeti Antalya'Da.
Türkiye-Kazakistan Diplomatik İlişkilerinin 25. yıldönümü nedeniyle iki ülke ilişkilerine katkıda bulunulması BYEGM ile TİKA’nın ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında Kazak Basın Heyeti, Ankara’daki görüşme ve ziyaretlerinin ardından Antalya'da da ziyaretler gerçekleştirdi.

Konuk basın heyeti, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Heyet Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ile görüştü. Kazak heyet daha sonra Aspendos Antik Tiyatro, Kaleiçi, Düden Şelalesi ve Antalya Müzesi’ni gezdi. Konuk heyete, BYEGM Antalya İl Müdürü Esen Diler, ATSO’nun hazırlattığı yöresel ürünleri içeren paketleri hediye etti.

Kazak Basın Heyeti’nin Türkiye ziyareti, 2 gün sürecek Antalya temaslarının ardından yapacağı Gaziantep ve İstanbul ziyaretleri ile sona erecek.
Kaynak: İHA