İlkokul Arkadaşlarıyla 27 Yıl Sonra Buluştular

Pendik Esenyalı Turgut Reis İlköğretim Okulu'ndan 1986 yılında mezun olanlar 27 yıl sonra yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Mustafa Tiske, ilkokul da aynı sıralarda oturduğu arkadaşlarına sosyal medya üzerinden ulaştı.

Tiske, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1986 yılında mezun olduktan sonra herkesin hayat mücadelesine atıldığını söyledi.

Arkadaşlarına sosyal medya aracılığıyla ulaştığını aktaran Tiske, "Şimdi 10-15 kişi civarında belli grubumuz var. Arkadaşlarımızla çeşitli yerlerde buluşuyor, organizasyonlar yapıyoruz. Bazen Sakarya'da bazen İstanbul'da olabiliyor. Piknik ve çay muhabbetlerimiz oluyor, güzel vakit geçiriyoruz." diye konuştu.

Sakarya'da oturan İdris Efiloğlu da 27 yıl önce aynı sıraları paylaştığı aynı heyecanı yaşadığı arkadaşlarıyla buluşmanın farklı bir duygu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"50 yıl önceki arkadaşlarıyla tekrar buluştular' diye haberlerde izliyorduk. Bunu biz de yaşadık, çok keyifli olduğunu gördük. Zamanla bunu kültür turlarına çevirerek piknik ve geziler yapacağız. Herkese tavsiye ediyorum, muhakkak eski dostlarını araştırsınlar ve bu duyguyu tatsınlar."

Kaynak: AA