Federasyonlar Yenimahalle'ye Çıkarma Yaptı

Kızılırmak, AYDOS, Hitit, Yozgat ve Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanları, Yenimahalle Belediyesine çıkarma yaptı. 5 federasyon başkanını makamında ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Anadolu’nun her köşesine sahip çıkacağız” dedi.

Federasyonlar Yenimahalle'ye Çıkarma Yaptı
Göreve geldiği günden beri hemşehri derneklerine desteğini hiçbir zaman esirgemediğinin altını çizen Yaşar, “Türkiye, demokrasiyi kökleştirecek ise bunu sadece siyasi partilerle değil, demokratik kitle örgütlerini de çoğaltarak başarabilir. Örgütlü toplum, Türkiye’nin önünü açar. Demokratik kitle örgütlerine sahip çıkmak onların çalışmalarına bir nebze de olsa tuz biber olmak yerel yönetimlerin görevidir” diye konuştu.

Federasyon başkanlarına başarı dileyen Yaşar, “Hukukun verdiği yetkiler çerçevesinde derneklere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Anadolu’nun her köşesine, Kars’a da, Yozgat’a da sahip çıkacağız. Ayrıştırmadan herkesi seveceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaşar’a teşekkür

Çalışmaları hakkında Yaşar’a bilgi veren federasyon başkanları, “Desteğinizi her zaman arkamızda hissettik. Yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli. Sizin desteğinizle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Yenimahalle Belediyesi her zaman önümüzü açtı. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Kaynak: İHA