Doğan'dan İlahiyat Fakültesi'ne Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman’ı ziyaret etti.

Doğan'dan İlahiyat Fakültesi'ne Ziyaret
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ziyaretlerine Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İlahiyat Fakültesi ile devam etti. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Başkan Doğana İlahiyat Fakültesi’ne katkıları için teşekkür ederek plaket verdi. Ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Kahraman, “Bir eğitim gönüllüsü olan İzmit Belediye Başkanımız, fakültemize çok güzel bir kütüphane kazandırdı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Üniversitemizin, belediyemizle işbirliği bundan sonra da devam edecektir” dedi.

KOÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı ile birlikte fakülte içerindeki kütüphaneyi gezen ve sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Doğan, “Kocaeli Üniversitesi, Türkiye’de marka olmuş Avrupa çapında bir üniversitedir. İlahiyat Fakültesi de 1 buçuk senedir eğitim veriyor. Dekanımız ile sık sık görüşüyoruz ve işbirliği içerisindeyiz. Üniversitemizle güzel bir işbirliğimiz var. Yetkililerimize, öğretim üyelerine daha donanımlı gençlerin yetişmesindeki katkıları için teşekkür ediyorum. Üniversite bilim yuvasıdır. İklimimiz için de çok önemlidir. İzmit Belediyesi olarak her zaman üniversitemizin yanınızdayız. Burada öğrencilerimiz için 2 adet çorba çeşmesi açtık. Türkiye’de ilk olan Üniversitesi Pazarımızı yakında hizmete açacağız. Tıp Fakültesi Hastanesi altındaki mescidi baştan sonra yeniledik. İlahiyat Fakültemiz de içinde kayıt bölümü, okuma salonu ve bilgisayar odasının da bulunduğu çok kapsamlı bir kütüphane yaptık” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA