AK Parti İl Başkanı Gençlerle Buluştu

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi ilçesinde gençlerle buluştu.

AK Parti İl Başkanı Gençlerle Buluştu
AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi ilçe teşkilatı ile beraber ilçe merkezinde bir kafe de gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Erkan, notlar tutarak gerekli mercilere ulaştıracağını söyledi.

Başkan İbrahim Halil Erkan, ülkenin ve vatandaşların kaderinin gençlerin elinde olduğunu belirterek, bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini savundu. Yeni nesil gençlerin sosyal medya ya da teknoloji ile zamanlarını heba etmemeleri gerektiğini belirten Erkan, Türkiye’nin dirayetli ve kararlı bir gençliğe ihtiyacı olduğunu ve bu hususta sürekli ilim ve bilimle uğraşmaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra Silopi ilçesinde işyeri ziyaretleri gerçekleştiren İbrahim Halil Erkan, esnaftan piyasa durumu hakkında bilgi aldı.

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan daha sonra ilçeden ayrıldı. Ziyaret esnasında AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan’a AK Parti Silopi ilçe Başkan Yardımcısı Fuat Bilin ve ilçe teşkilatı, AK Parti Silopi köy ve belde temsilcileri eşlik etti.
Kaynak: İHA