Şevkat Yerimdar 28. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (2 Aralık 2017)

Fox Tv'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm 2 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Şevkat Yerimdar 28. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (2 Aralık 2017)
Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Şevkat Yerimdar 28.yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm 2 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Şevkat Yerimdar 28. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Şevkat Yerimdar 28. Yeni Bölüm 2.Fragmanı



İsmail ve Tezene evlenmişlerdir. Artık evin içinde bir köşe kapmaca başlar. İsmail, bir Erkan olur, bir kendisi. Durumu Bozkır ve Gülperi’ye çaktırmamak için, Tezene ile ikisi kırk takla atarlar.

Şevkat borcunu kapatabilmek için ek iş yapmaya başlar. Şefik taksisini gece çalışması için Şevkat'e verir. Ama gündüz dükkanda, gece de takside çalışmak Şevkat’i bir uyurgezere çevirir. 

Şevkat Yerimdar 28. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (2 Aralık 2017)

Esin’in tablosu yanlışlıkla çok ünlü bir tablo ile karışır. Esin Tabloyu evinde muhafaza ederken, tablo çalınır. Ve Şevkat, Niko, Esin hırsızların peşine düşerler. Fakat bu adamlar tahminlerinden çok daha tehlikelidirler.

Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de FOX'ta!