Kazada Yaralanan Lise Öğrencisinin Hayatını Kaybetmesi

Adapazarı'ndaki kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi defnedildi.

Sakarya'da pazartesi günü servis aracına binmek üzere evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi Ebrar Küçükotay (17), toprağa verildi.

Tekeler Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alınmasının ardından Küçükotay'ın cenazesi Valide Sultan Camisine getirildi. Baba Hüseyin Küçükotay ve yakınları burada taziyeleri kabul etti.

Küçükotay'ın cenazesi kılınan namaz sonrasında Emirdağ Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazı sırasında baba Küçükotay ile hayatını kaybeden Küçükotay'ın okul arkadaşlarının gözyaşlarını hakim olamadığı görüldü.

Kaza sonrası hayatını kaybeden Küçükotay'ın ailenin üç çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenildi.

Cenazeye, Küçükotay'ın ailesinin yanı sıra Sakarya Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun Bakırtaş ile Küçükotay'ın okul arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi'nde sabah saatlerinde okul servisine binmek için yolun karşısına geçmek isteyen Atatürk Lisesi 12-E sınıfı öğrencisi Ebrar Küçükotay, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir hafta süren tedavisine rağmen kurtarılamamıştı.
Kaynak: AA