Filmler Ve Filimler Ekibi Dizi Yaptı

Sosyal medyada sinema filmleri üzerine yaptıkları eleştiriler ve mizahi içerikleri ile büyük bir kitleye sahip olan Filmler ve Filimler ekibi, bilim kurgu ve aksiyon türünde dizi yaptı.

Sosyal medyada sinema filmleri üzerine yaptıkları eleştiriler ve mizahi içerikleri ile büyük bir kitleye sahip olan Filmler ve Filimler ekibi, yeni projesi olan ’Hile’ dizisiyle çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bilim kurgu ve aksiyon türündeki dizi için 2016 yılının başından bu yana ön hazırlıklar sürdürülürken, 58 günlük çekim aşaması da tamamladı. 8 Aralık’ta ilk bölümü yayınlanacak Hile, çok sayıda insan tarafından merakla bekleniyor.

Yapılan açıklamada, toplamda 3 sezon sürecek projenin ilk sezon çekimleri tamamlandı ve yayına hazır olduğu bildirildi.

Dizinin bütçesi gizli tutulurken çekimler; İstanbul başta olmak üzere Sakarya, Tekirdağ, Safranbolu, Ankara, Kapadokya ve Bükreş’te yapıldı. Yazılım uzmanı Felix’i merkezine alan dizi, oyun dünyası ile yakından ilgilenen insanları da içine çekecek bir hikayeye sahip.

Yazar ve yönetmenliğini Taha Ulukaya’nın gerçekleştirdiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Murat Şen, Neslihan Ulusoy, Ebru Sarıtaş, Sezer Soykök, Çiğdem Aysu, Cem Asan, Andaç Ulukaya ve Taner Şahin gibi isimler yer alıyor. Dizinin müziklerini Kenan Isan üstlenirken, tek parçalık soundtrack çalışması ile sevilen rap müzik sanatçısı Anıl Piyancı da yer alıyor.

İnternet üzerinden yayın yapan platformların kıskaca aldığı dizinin şimdilik ilk sezonunun yayınlanacağı yer Filmler ve Filimler’in Youtube kanalı olarak gözüküyor.
Kaynak: İHA