AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, parti binasında düzenlenen toplantının açılışında, her şeyi halk için yaptıklarını söyledi.

Yerli otomobil üretimi için gerçekleşecek yatırımlarda Havza Organize Sanayi Bölgesinin fiziki alan olarak en müsait yer olduğunu ifade eden Kurt, "Elbette böyle bir yatırım gerçekleşebilir. Neden gerçekleşmesin? İçinden demir yolu geçen yaklaşık 20 bin dönümü aşan bir alan var. Yerli otomobilin üretileceği yer için karar sadece devletin değil. Yatırımcıların da bu konuda söyleyecekleri çok önemli. Yıllardır Havza'nın çok önemli bir sanayi bölgesi olduğunu söylüyorduk ama ilçenin uzak olduğu söyleniyordu ama bu tip mega projeler için Havza gibi yerlere ihtiyaç var. Bizim de farklı şekillerde girişimlerimiz var, umarım netice alınır." dedi.

Kurt, Amerika'da bir davanın sürdüğünü aktararak, "Burada amaç Türkiye'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a diz çöktürmek. Sen orada teröre destek vereceksin, buna karşı çıkınca bedel ödetmeye çalışacaksın. Böyle bir şey yok. Kılıçdaroğlu elinde sahte belgeler ile ortaya çıktı. Bu bir algı operasyonudur." dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir de 2019 yerel ve genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak için çalışacaklarını dile getirerek, yeni yapılanmaları ile her mahalle temsilcisinin kendilerine daha rahat ulaşıp sorun ile taleplerini iletebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA