1915 Çanakkale Panorama Ve Muhsin Yazıcıoğlu Şehitlik Parkı Açılışı

Başbakan Yıldırım: (1) 'Saldırıların başrolünde Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var FETÖ. Filmin yapımcısı küresel siyaset mühendisleri. Konu, Türkiye'ye diz çöktürmek' 'Onun eline bu kağıtları verenler bilmiyorlar mı ki bu millet cumhurbaşkanına her zaman sahip çıktı, sahip çıkmaya da devam edecek'

Başbakan Binali Yıldırım, "Saldırıların başrolünde Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var FETÖ. Filmin yapımcısı küresel siyaset mühendisleri. Konu, Türkiye'ye diz çöktürmek." dedi.

Yıldırım, Sancaktepe'deki 1915 Çanakkale Panorama ve Muhsin Yazıcıoğlu Şehitlik Parkı'nın açılışında, tüm şehitlere, Çanakkale'de yaşamını yitirenlere ve Anadolu'nun yiğit insanı ve değerli dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet dileyerek, Yazıcıoğlu'nun adının Türkiye'nin her köşesindeki eserlerde yaşayacağını söyledi.

Yıldırım, Yazıcıoğlu'nun Türk milliyetçisi, bayrak aşığı olduğunu ve emperyalist güçlere karşı ömrü boyunca mücadele ettiğini vurguladı.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana "İşimiz hizmet gücümüz millet" prensibi olduğunu, 15 yıldır millete hizmet etmek ve yüzünü güldürmek için canla, başla çalıştıklarını ifade eden Yıldırım, amaçlarının dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürmek, insanların yüzünü güldürmek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak olduğunu anlattı.

Yıldırım, Türkiye'yi bu amaçla 15 yıldır dev yatırımlarla buluşturduklarını belirterek, 80 yılda 2 büyük köprü yapılırken, 15 yılda ise AK Parti iktidarı, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının buna iki köprü daha ilave ettiğini kaydetti.

Üçüncü büyük köprünün de Çanakkale'de yapıldığını vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Dünyanın en uzun köprüsünü yapıyoruz. Türkiye'ye de en güzel, en büyük eserler yakışır. Çünkü millet her şeyin en güzeline layıktır. Hızlı trenle, hızlı internetle adeta Türkiye'ye çağ atlattık. Hava yolunu halkın yolu yaptık. Türkiye'nin yollarını, üniversitelerini, hastanelerini, okullarını, fabrikalarını yeniden inşa ettik, yeniden ihya ettik. Bir Türkiye'yi üç Türkiye yaptık, üç kat büyüttük. Bu alanda büyüme rekorları kırdık. Dünyada son 9 yılda yapılan 10 tane büyük proje var. Bu 10 projenin 6 tanesini Türkiye yaptı, sizin iktidarınız, AK Parti iktidarı yaptı. Türkiye'ye yakışan da budur."

Yıldırım, bu başarıların mimarının milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşları ile milletin duası ve desteğiyle iktidar yapılan AK Parti ve hükümetleri olduğunu ifade etti.

- "Millet cumhurbaşkanının yanında"

Yıldırım, Türkiye'nin 15 yılda kat ettiği bu mesafeyi bir türlü hazmedemeyenler, içine sindiremeyenlerin çirkin saldırılarına devam ettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Saldırıların başrolünde de Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var FETÖ. Filmin yapımcısı küresel siyaset mühendisleri. Konu, Türkiye'ye diz çöktürmek. Bunun için Kılıçdaroğlu'nun eline kağıtlar tutuşturarak adeta cumhurbaşkanımız hakkında itibar suikastı yapmaya çalışıyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, sana buradan sesleniyorum. Sen siyaseten mücadele etmek istiyorsan senin rakibin, senin karşında cumhurbaşkanı var. Onunla baş edemeyeceğini anladın, şimdi de akrabalarına ailesine mi saldırmaya çalışıyorsun? İşte biz buradayız. Eğer siyaset yapacaksan, bir meselen varsa milletin karşısına çık, ne söyleyeceğin varsa söyle. Onun eline bu kağıtları verenler bilmiyorlar mı ki bu millet cumhurbaşkanına her zaman sahip çıktı, sahip çıkmaya da devam edecek."

Yıldırım, milletin cezaevine girerken ve 2002'de AK Parti kurulurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu dile getirerek, Gezi olaylarında, 17-25 darbe kalkışmasında ve 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde de yine bu milletin, milletin adamı cumhurbaşkanının yanında bulunduğunu söyledi.

Bundan sonra da millete hizmet yolunda gayret ettikleri müddetçe yine de milletin cumhurbaşkanının ve hükümetin yanında olacağını belirten Yıldırım, bu yollarda milletle beraber yürüdüklerini, bundan sonra da buna devam edeceklerini dile getirdi.

(Sürecek)
Kaynak: AA