Yenilenen Parkta İstişare Toplantısı

Antalya’nın Serik ilçesi’nde yenilenen Şehit Ramazan Yeşil, Abdulkadir Çelik Parkı’nda istişare toplantısı düzenlendi.

Yenilenen Parkta İstişare Toplantısı
Kahvaltılı toplantıya Şehit yakınları, Kaymakam Haluk Şimşek, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Başkan Çalık, Ramazan Yeşil, Abdulkadir Çelik Parkı hakkında bilgiler verdi.

‘‘Şehitlerimizin adına yakışır bir park yaptık’’

Serik’in modern bir şehir görünümüne sahip olabilmesi için çalıştıklarını belirten Çalık, “Çalışmalarımızın bir örneği Şehit Asker Ramazan Yeşil, Abdulkadir Çelik Parkı’dır. Bu park düzenlenmeden önce ilçemize yakışmayan bir görüntüsü vardı. Halkımızın huzur ve güven içinde yürüyüşünü yapa bileceği yürüyüş yolları, spor aletleri, oturup dinlenen bilecekleri banklar kamelyalar ve en önemlisi de çocukların güven içinde oynaya bilecekleri alanlar oluşturduk. Şehitlerimizin adına yakışır bir park yaptık” dedi.

Serikli vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Çalık, “Serik artık yaşana bilecek, oturulabilecek bir ilçe haline geldi. Antalya’da oturup Serik’te çalışan vatandaşlarımıza sesleniyorum lütfen ilçenize geri dönün ve burada ikamet edin. Hep birlikte Serik’te yaşayalım ve ilçemize katkı sağlayalım. Bürokratlarımız, iş adamlarımız ve Serikli olup da dışarda oturan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum, Serik’in değişimine gelin hep birlikte katkı sağlayalım.”
Kaynak: İHA