Vatandaşlar İndirimli Altın Ve Pırlantalara Yoğun İlgi Gösterdi

Bir altın ve pırlanta firması tarafından bu sene 8’incisi düzenlenen Geleneksel Altın Çadır Günleri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Çadıra özel indirimli fiyatlar ile ziyaretçilerin beğenisine sunulan birçok altın ve pırlantanın satışı 12 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Vatandaşlar İndirimli Altın Ve Pırlantalara Yoğun İlgi Gösterdi


Bir altın ve pırlanta firmasının 8’incisini düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri’ne vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. İstanbul Yenibosna’da açılan çadırda 230 liradan 300 bin liraya kadar olan 40 bin dolayında altın; pırlanta, gümüş yüzük, kolye, bilezik, broş ve setler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu sene çadırda ilk defa satışa sunulan alyanslar da vatandaşların en çok tercih ettiği ürünler arasında.

12 Kasım Pazar günü sona erecek olan etkinlik, saat 08.30 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. Bu sene çok fazla çeşidin olduğunu ve çadır günlerinde ilk defa alyans satışına başladıklarını belirten, Pırlanta ve Markalar Müdürü Zuhal Özcan, “Bu yıl 8’incisi gerçekleştirdiğimiz çadır günü VIP günü ile başladı.

Bugün halka açıyoruz. Pazar akşamına kadar hizmet veriyor olacağız. Yaklaşık 40 bin ürünle hizmet vereceğiz misafirlerimize. Altından Pırlanta’ya; 22 ayardan Mücevhere tüm kategorilerde çok fazla çeşitlerimiz olacak. Her kategorideki üründe indirim oranları değişiyor. Yüzde 50-60, zararına sattığımız ürünlerde var. Mesela altın bir gerdanlığımız var; 600 bin liradan çadır fiyatımız olan 300 in liraya düştü. Bu üründe mesela yüzde 50 indirim var. Alyanslarımız var bu sene bir değişiklik yaptık. Normalde alyans çadırda bulunmayan bir kategoriydi bu sene çadırda alyanslarımız var. 490 liradan başlayıp 2 bin liraya kadar çift olarak alyans alışverişi yapabilir müşterilerimiz” diye konuştu.



Çadırda hediyelik ve yatırım amaçlı indirimli ürünlere yönelen vatandaşlar ise etkinlikten memnun olduklarını ifade ederek, şunları kaydettiler: “Daha geziyoruz, yeni başladık. Fiyatlar uygun. Almayı düşünüyoruz alacağız. Torunum da oldu bir şeyler alacağız. Eşim alyansını kaybetti ona alyans alacağım. Gemide oynarken denize düşürmüş. Ölçüsünü aldım sürpriz yapacağım.

Fiyatlar gerçekten uygun ve güzel modeller var. Zaten beyefendiyle de bizim yaş grubumuzdaki insanlar genelde bu modelleri tercih etmiyorlar ama artık gerçekten modernize edilmiş ve güzel şık modeller var. Bir yüzük aldık.

Uygun fiyatlar çünkü yarı yarıya düşmüş. Normalde 5 bin lira olanlar 2-2 bin 500 liraya düşmüş. Küpeler, kolyeler gayet uygun. İleride bir yüzük gördüm kendime almayı düşünüyorum.

Eşim için geldim. Gazeteden okudum ve ilanları gördüm. Uygun olduğunu düşündüm. Geldim alışverişimi yaptım. Şuanda küçültme yapıyoruz. İki tane aldım bir tanesi elimde. Öbürü biraz büyüktü onu küçültüyoruz”.

8 Kasım’da 7 yıldır etkinliğe katılan VIP müşterilere özel açılan çadır, bugünden itibaren 12 Kasım Pazar gününe kadar tüm vatandaşlara açık olacak.
Kaynak: İHA