Tarsus'ta Alt Ve Üst Geçit Çalışmaları

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, İçel-Adana arasındaki hızlı tren çalışmaları nedeniyle Tarsus kent merkezine yapılacak olan alt ve üst geçit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Gül, yaptığı açıklamada, Tarsus kent merkezine denk gelen bölümde hızlı tren geçişlerini aksatmayacak, kent içi trafiğini rahatlatacak 5 alt ve üst geçidin ilkinde sona gelindiğini belirtti.

Mezarlık kavşağındaki çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını aktaran Gül, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidarının hizmetleri devam ediyor. Bundan sonra devam edecektir. Aslında kent içi alt ve üst geçit yapımı yerel yönetimlere ait. Fakat bugüne kadar bu soruna çözüm bulunamadığından bakanlık tarafından bu çalışmalarımız sürdürülmekte. Hızlı tren projesi kapsamında Tarsus Yunusoğlu Mahallesi hemzemin geçidine de üst geçit yapıldı. Bu çalışmalar aralıksız yapılacak. Tarsus kent merkezine 4 tane daha aynı proje yapılacak. Bu projeler tamamlandığında Tarsus kent içi trafiği, hızlı trenin geçişinden dolayı hiçbir engelle karşılaşmayacak. Bu çalışmalar trafiği de rahatlatacak. Ben şimdiden bu hizmetlerin halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Kaynak: AA