Şehit Hamdi Bey İlkokulu Z Kütüphane Açılışı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Şehit Hamdi Bey İlkokuluna kazandırılan dizaynı ve donanımı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Z-Kütüphane’nin açılışı yapıldı.

Şehit Hamdi Bey İlkokulu Z Kütüphane Açılışı
Açılışta bir konuşma yapan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, "Öğrencilerimizin bilgiye erişim ve dünyanın çok kültürlü zenginliklerinin yanı sıra, hayat boyu öğrenme, okuryazarlık becerilerini de kazandırmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla yaptırılan bu kütüphaneyi öğrencilerimizin hizmetine sunuyor, okulumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Sizler ne kadar iyi yetişirseniz, geleceğimizde o kadar aydınlık ve parlak olacaktır. Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlarda edinirseniz, ileride de bu alışkanlığınız devam edecektir, o yüzden her zaman kitap okumaya zaman ayırın, bu alışkanlığı bırakmayın." dedi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, "Bugün açılışını yaptığımız kütüphanemizin öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyor, güzel günlerde kullanmalarını ve faydalanmalarını temenni ediyoruz. Başarının en önemli kaynağı bilgidir. Okuyan insan daha bilgili ve elbette daha başarılı olur. Kitap okumak hayatı sevdirir, insanları daha iyi anlamanızı sağlar. " dedi ve öğretmenler odasında öğretmenler ile sohbet edildi. Ardından İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul kantininde incelemelerde bulunduktan sonra okuldan ayrıldılar.
Kaynak: İHA