Renault Mais, Yalova'da Plaza Açtı

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, Yalova'da, Erdeğer Renault Plaza'nın açılışına katıldı.

Çiftlikköy ilçesinde gerçekleşen açılış töreninde konuşan Çağdaş, Renault'un Türkiye'deki 81. plazasını açtıklarını söyledi.

Plazada Renault'un yeni marka konseptine uygun olarak satış, servis ve yedek parça hizmeti vereceğini belirten Çağdaş, şunları söyledi:

"Ürettiğimiz hizmeti, ne üretiyorsak bayilerimiz yani iş ortaklarımız vasıtasıyla müşterilerimize sunuyoruz. Dolayısıyla bayilerimiz bu satış teşkilatının en önemli halkalarıdır ve yadsınamayacak bir gerçek vardır. Bu halkadaki, bu zincirdeki en zayıf halkanız kadar güçlüsünüzdür. Bayilerimizi güçlü tutmak, onların sürdürülebilir, başarılı ve devamlılık arz eden bir finansal ve ticari başarı elde etmeleri bizim için çok önemlidir. Yönetimimizin en önemli stratejik adım alanlarından bir tanesidir."

Erdeğer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ise Renault'a yakışır şekilde müşterilerinden gelen her türlü beklenti ve ihtiyaçlara cevap vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Çağdaş, Erdoğan'a plaket takdim etti.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılış törenine, Yalova Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel katıldı.

Kaynak: AA