Osmaniye'de Temizlik Yürüyüşü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından hazırlanan "Sağlıklı Kent Temiz Kadirli" projesi kapsamında temizlik yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kent Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Tamer Orhan, herkesin el birliği ile ilçeyi temiz bir şehir haline getirmek için çalışması gerektiğini söyledi.

Kadirli'yi temizlik yönünden Türkiye'nin örnek ilçesi haline getirmek istediklerini ifade eden Orhan, "Yapacağımız temizlik çalışmasıyla herkesi hijyen konusunda bilinçlendirmeyi planlıyoruz. Tertemiz bir Kadirli için laf değil icraat zamanı diyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise temiz bir şehirde yaşanması için düzenledikleri kampanyaya katılan ve destek verenlere teşekkür etti.

Kent Meydanı'ndan başlayan Atatürk ve Eski Sanayi Caddesi üzerinden devam ederek Şehit Osman Yurdusev Parkı'nda sona eren etkinliğe katılanlara vatandaşlarda alkışlarla destek verdi.

Yürüyüşe, kurum müdürleri, belediye ve il genel meclis üyeleri, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve kurumlarda çalışan işçiler katıldı.

Kaynak: AA