Nikahlarını Kıydığı Çiftten Başkan İnönü'ye Teşekkür Ziyareti

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, nikahını kıydığı genç çifti makamında ağırladı. Kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan çiftle sohbet eden İnönü, “Belediye başkanlarının en güzel görevi nikah kıymak” dedi.

Nikahlarını Kıydığı Çiftten Başkan İnönü'ye Teşekkür Ziyareti
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, nikahlarını kıydığı Deniz ve Erkan Kabapelit çiftini makamında kabul etti. Kendisine mail atarak ulaşan damadın isteğini kırmayarak, 27 Eylül’de nikahını kıydığı genç çift, Başkan Hayri İnönü’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette renkli görüntüler oluştu.

Erkan Kabapelit, eşine sürpriz yapmak için Başkan Hayri İnönü’nün nikahlarını kıyması için girişimde bulunduğunu söyledi.



Başkan İnönü’ye mail attığını belirten Kabapelit, “Başkana ulaşabilir miyim diye bir şansımı deneyeyim dedim. Kendi web sitesinden bir e-mail paylaştım. Duygularımı ifade eden bir mail paylaştım” dedi.

Genç çifte ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Hayri İnönü, “Bu mail üzerine arkadaşlarım dediler ki bir çift var. Nikahlarını kıymanızı istiyorlar dediler. Belediye başkanlarının en güzel görevi nikah kıymak. Çünkü mutluluklarını paylaşıyorsunuz. Benim için büyük bir mutluluk böyle güzel bir çiftin nikahını kıymak. Umarım birbirinizi seversiniz” diye konuştu.

Evlenecek çiftlerin düğün esnasında çok heyecanlı olduklarını ifade eden İnönü, bir anısını paylaşarak, “Çocuklar heyecanlı oluyor. Hatta bir keresinde bir nikahı kıyarken, gelin hanım başladı ağlamaya. Ne diyeceğimi şaşırdım. Kızın babasının ismini soracaktım, unuttum”sözleri genç çifti gülümsetti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA