Hülya Koçyiğit Ve Mesut Uçakan'dan Başkan Çakır'a Ziyaret

7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen sanatçı Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Mesut Uçakan, Festival Yönetmeni Suat Köçer ve beraberindekiler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Hülya Koçyiğit Ve Mesut Uçakan'dan Başkan Çakır'a Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali bugün start aldı. Film Festivali Ulusal Film Yarışması Jüri Başkanı sanatçı Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Mesut Uçakan, Festival Yönetmeni Suat Köçer ve beraberindekiler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya’yı çok beğendiklerini ifade eden 7. Malatya Uluslararası Film Festivali Jüri Başkanı sanatçı Hülya Koçyiğit ve usta yönetmen Mesut Uçakan, böyle bir etkinliğin Malatya’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında sanatçı Hülya Koçyiğit, yönetmen Mesut Uçakan ve beraberindekilere kuru kayısı hediye etti.
Kaynak: İHA