Güzelbahçe'de Butik Proje

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yeni konut proje Aron Prime, düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Güzelbahçe'de Butik Proje
Güzelbahçe Kahramandere mevkiinde, 3+1 tipinde ve ortalama 210 metrekare büyüklüğünde olacak konut proje Aron Prime için bir toplantı düzenlendi.

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik’in yeni projesi Aron Prime’nın 210 metrekare büyüklüğünde olacağına ifade eden Arda Işık, MyPlaza’da bir sunum yaptı. Projenin özel tasarımı ve yerleşimi sayesinde bir arada ama bağımsız, toplam 6 villadan oluştuğunu söyledi.

Işık, “Firmamız 2016 yılında kuruldu. Aron Prime bizim ilk projemiz. Mimarisiyle öne çıkan proje, 6 adet villadan oluşuyor. Konutlar 3+1 tipinde ve ortalama 210 metrekare büyüklüğünde olacak. Her villanın kendi havuzu olacak. Konutlarda malzeme kalitesini en üst seviyede tuttuk. Aron Prime peyzajıyla da dikkat çekecek. Bizim için önemli olan kalıcı bir değer bırakabilmek. Abartısız, mütevazı, lüks anlayışla yola çıktık. Konut satışında çözüm ortağı olarak, bu alanda büyük deneyim sahibi olan First Class Trust Union ile çalışıyoruz” diye konuştu.

Projenin konumuyla da dikkat çektiğini belirten Arda Işık, projenin çevre yoluna ve bölgede bulunan eğitim kurumlarına çok yakın mesafede olduğunu dile getirdi. Işık, konutları 2018 yılı sonunda sahiplerine teslim edeceklerini de sözlerine ekledi. Öte yandan, butik yaşam mimarisi ile inşa edilen müstakil havuzu, bahçesi ve çatı terasıyla mütevazı lüks bir site yaşamı vaat eden projenin 1 milyon 350 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunuluyor.
Kaynak: İHA