Eğitim-Bir-Sen Üyelerini Umreye Götürüyor

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, “Umreye Gidiyoruz” kampanyasıyla üyelerine ve üyelerinin birinci derece yakınlarını umreye götürüyor.

Eğitim-Bir-Sen Üyelerini Umreye Götürüyor
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilen umre programıyla Eğitim-Bir-Sen üyeleri, Dolar veya Euro’ya bağlı kalmadan TL üzerinden umreye gidebilecek.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, 19 Ocak 2018 tarihinde başlayacak umre ziyaretinde, kutsal topraklara yolculuk edecek olan üyelere ve yakınlarına büyük indirim sağladığını, takip ve taklit edilecek sendikacılık faaliyetlerinin yanı sıra üyelerin tanışması ve kaynaşması, vakitlerini daha verimli geçirebilmesi amacıyla da sosyal projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sezer, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerimizi umreye en uygun ücretle ve Dolara veya Euro’ya bağlı kalmadan götüreceğiz. Üyelerimiz için kolaylıklar ve avantajlar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Sezer, umre programına katılmak isteyen üyelerin Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesine şahsen başvurabileceklerini, konuyla ilgili detaylı bilgiye ‘adana1.egitimbirsen.org.tr’ sitesinden veya 05072658157, 05052540596 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerini belirtti.

Kaynak: İHA