Eğitim Bir-Sen Genişletilmiş Divan Toplantısında Sınav Sistemi Değerlendirildi

Eğitim Bir Sen Aydın, genişletilmiş il divan toplantısı Denizli, Muğla ve Burdur il başkanlarının katılımı ile yapıldı. Toplantıda gündemdeki konuların yanı sıra sınav sistemi ve sendikal çalışmalar ele alındı.

Eğitim Bir-Sen Genişletilmiş Divan Toplantısında Sınav Sistemi Değerlendirildi
Aydın-Muğla yolu üzerinde bulunan Köfteci Dede Tesisleri’nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Latif Selvi ve Ramazan Çakırcı da katıldı.

Eğitim Bir Sen Aydın İl Başkanı Tevfik Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Başkanı Önder Uçak, Denizli Başkanı Kazım Tefçi, Burdur Başkanı Murat Bulut’un yanı sıra sendika üyeleri, birim başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Divan toplantısının açılışında konuşan Memur Sen İl Başkanı Tevfik Aksoy, “Eğitim-Bir-Sen olarak sınav tartışmaları, ders kitaplarındaki yanlışlar, sözleşmeli öğretmenlik, öğretmene performans uygulamasında ve eğitimin her alanında yaşanan sıkıntıların çözümüne dair çalışmalarımızı öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımızla paylaşıyoruz. Aydın’da en büyük sendika olarak, tüm sendika yöneticilerimizle sürekli alanlardayız. Eğitim çalışanlarının sorunlarına çare olmak adına okullarda, kurumlarda ve aynı zamanda sosyal faaliyetlerde üyelerimizle birlikteyiz” dedi.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu programda sendika üyelerinin kaynaşması da sağlandı.
Kaynak: İHA