Düzce Üniversitesi Konya'da Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Düzce Üniversitesi, Boyut Group ve Konya Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Konya’da organize edilen “Educaturk Yükseköğretim Günleri” etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Konya'da Üniversite Adaylarıyla Buluştu
Konya’da düzenlenen fuarın açılış törenine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, orta öğretim öğrencileri ve rehber öğretmenler katıldı.

Yükseköğretim Günleri etkinliğinde Düzce Üniversitesi tanıtım görevlileri; Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler sundular. Düzce Üniversitesi’nin başarıları, bölgesel kalkınmaya olan katkıları ve sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi birçok konuda bilgilendirmede bulunan tanıtım görevlileri; nitelikli eğitimi, donanımlı akademik kadrosu ve modern eğitim müfredatıyla Düzce Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir adres olduğunu vurguladılar.

Kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, yurt dışı imkanları, öğrencilere sağlanan sosyal, kültürel ve bilimsel olanakların yanı sıra Düzce ile ilgili barınma, ulaşım ve öğrenci yurtları gibi birçok konuda aydınlatıcı bilgilerin aktarıldığı etkinlikte, Düzce Üniversitesi’ne ait tanıtım materyalleri de ziyaretçilerle paylaşıldı.
Kaynak: İHA