Yenimahalle'den Yahyalar'a Spor Tesisi

Yenimahalle Aşağı Yahyalar’da yapılacak olan sosyal tesisle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Tesisimiz inşallah 2018’e girerken hazır olacak. Yeni yıla yeni tesis ile gireceğiz" dedi.

Yenimahalle'den Yahyalar'a Spor Tesisi
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Aşağı Yahyalar’a bir sosyal tesis kazandırmaya hazırlanıyor. İnşaatı devam eden 350 metrekare alana sahip Aşağı Yahyalar Sosyal Tesislerinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yaşar, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tesisin 2018 yılında faaliyete geçeceğini belirten Yaşar, "Yenimahalle’ye kazandırdığımız sosyal tesisler olsun, spor tesisleri olsun çoğu bir çok büyükşehirde yok. Biz Yenimahalleli vatandaşlarımızın sosyalleşmesini, spor yapmasını istiyoruz. Yenimahalle şuan çok farklı bir konumda. Eski Yenimahalle’den eser yok. Şimdi de Aşağı Yahyalar’da bir sosyal tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tesisimiz inşallah 2018’e girerken hazır olacak. Yeni yıla yeni tesis ile gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yenimahalleli vatandaşların hizmetine sunulacak olan tesisin içerisinde, 1 adet erkekler için 2 adet de kadınlar için spor salonu, 2 ofis, lavabo, duş ve soyunma odaları yer alacak. Aynı zamanda tesis, spor öncesi ve sonrası vatandaşların vitamin depolaması için Vitamin kafe ile de hizmet verecek.
Kaynak: İHA