Ülken, 'Eğitimde Önceliğimiz Çocuklarımız Ama Yatırımcılarımız Da Korunmalı'

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, liselere geçiş sisteminde yapılan değişiklik ile ilgili olarak, “Eğitimde önceliğimiz çocuklarımız ama yatırımcılarımız da korunmalı” dedi.

Ülken, 'Eğitimde Önceliğimiz Çocuklarımız Ama Yatırımcılarımız Da Korunmalı'
AYTO Başkanı Hakan Ülken, yaptığı açıklamada; “Çocuklarımız geleceğimizdir ve eğitimleri her şeyden daha önemlidir. Çocuklarımızın eğitiminin kalitesi hiçbir ticari kazançla mukayese edilemez. Bu gerçekliğin yanı sıra Odamıza kayıtlı çok donanımlı eğitimcilerimiz var. Bu eğitimcilerimiz aynı zamanda birer girişimci ve katma değer üreten yatırımcılardır. Genel olarak özel okul, etüt merkezi, kurs ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren bu üyelerimiz sadece ticari kazanç amacında olmamakla birlikte hem ülkemizin istihdamına büyük katkı sağlamakta hem de ekonomimize katma değer üretmekte en önemlisi de ülkemizin geleceği adına öğrencilerimizin yüksek kalite eğitim almaları için yoğun bir çaba sarf etmektedirler.

Son dönemde eğitim sistemiyle ilgili geleceğimize yönelik en iyiyi bulma ve uygulama noktasında çaba sarf eden hükümetimizin bu en iyi sistem içerisinde önceliğe çocuklarımızı ve geleceğimizi oturttukları, yanı sıra üyelerimizin de hak ve gelecek kayıplarına uğramadıkları, atıl milli kaynaklarımızın oluşmadığı, girişimcilik ruhunun da zedelenmediği bir formül bulmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA