Simav'da Ücretsiz Yamaç Paraşütü Kursu

Kütahya’nın Simav ilçesindeki, Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mehmet Aydın Uzun, üç pilottan oluşan tecrübeli ekip ile yamaç paraşütü kursu başlattıklarını ifade etti. Simav Belediyesi’ne yapılan ziyaretin ardından Simav AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer’i ziyaret eden Uzun, “ Türk Hava Kurumu pilotlarından, Hakan İyim, Murat Gültekin, Hasan Hüseyin Torun’un gerçekleştireceği yamaç paraşütü kursunu bugün itibariyle başlattık. 20 kursiyer ile 12 gün sürecek olan kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizle bir kulüp kurmayı planladık. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın desteklerinin ardından ziyaret ettiğimiz AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer’den de destek sözü aldık. ‘ Simav Eynal Termal Yamaç Paraşütü’ başlangıç kursu olarak adlandırdığımız etkinliğimiz devam edecek. Simav’ın turizm alanındaki çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız yamaç paraşütü kurslarımız ücretsizdir” dedi.

Simav'da Ücretsiz Yamaç Paraşütü Kursu
Simav AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer, Simav’ın ekonomik kalkınmasına en büyük desteği olacağına inandığımız termal turizme, destek olan her türlü etkinliğin yanında olduklarını belirtti.

Biçer, “ Yeni oluşturulan AK Parti Simav teşkilatı olarak mega projeler üretip, Simav’ı hak ettiği yere getirmeyi amaçlıyoruz. Türk Hava Kurumu gibi Türkiye’nin köklü teşkilatının bizden destek istemesi, bizi gururlandırdı. Simav’a açılması düşünülen Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin bölümleri için, bizden ne isteniyorsa yapmaya hazırız. Bugün başlatılan yamaç paraşütü kursunun hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Türk Hava Kurumu Simav Şube Başkanı Mehmet Aydın Uzun, ziyaret sonrasında, Başkan Biçer’e Türk hava Kurumu saati takdim etti. (MEİ-EFE)
Kaynak: İHA