Şehit Güvenlik Korucusu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şanlıurfa'da, arızalanan otomobilin sürücüsüne yardım ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan güvenlik korucusu Müjde'nin cenazesi toprağa verildi.

Şanlıurfa'da, arızalanan otomobilin sürücüsüne yardım ettiği sırada başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Müjde, son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Müjde'nin (39) cenazesi, Asri Mezarlık Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen törende konuşan Vali Abdullah Erin, ay yıldızlı bayrağın en yükseklerde ilelebet dalgalanmasını temin etmenin, milletin istiklalini ve istikbalini dünyada en şerefli, en onurlu yere taşımanın büyük mücadelesinin verildiğini söyledi.

Güvenlik korucusu Müjde'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına sabır dileyen Erin kazada yaralanan Bilal Yeşil'e de şifa temennisinde bulundu.

İkindi namazını müteakip İl Müftüsü İhsan Açık'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Müjde'nin cenazesi, Şanlıurfa Yeni Şehitlik Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, 7. Kolordu Komutanı Tümgenaral Sinan Yayla, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgenaral Halis Zafer Koç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Hakkı Köseail, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, yetkililer ve yakınları katıldı.

Şanlıurfa'da, arızalanan otomobilin sürücüsüne yardım ettikleri sırada başka bir aracın çarptığı iki güvenlik korucusundan Mehmet Müjde olay yerinde hayatını kaybetmiş, Bilal Yeşil (47) ise yaralanmıştı.
Kaynak: AA