Şaphane Belediyesi İle Konak Belediyesi Arasında Örnek Dayanışma

Kütahya’nın Şaphane Belediyesi ile kardeş belediye olan İzmir Konak Belediyesi, Kasım ayı olağan toplantısında Şaphane ilçesine çok amaçlı spor salonu yapılması için verilen önergeyi oy birliğiyle kabul etti.

Şaphane Belediyesi İle Konak Belediyesi Arasında Örnek Dayanışma
Konak Belediyesinin kasım ayı olağan meclis toplantılarının 2. oturumu İzmir Büyükşehir Belediyesinin meclis salonunda gerçekleştirildi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Konak’ın kardeş belediyesi olan Kütahya’nın Şaphane ilçesinin Belediye Başkanı Rasim Daşhan ve meclis üyeleri de konuk olarak katıldı.

Başkan Pekdaş meclis açılışında, "İki yıldır her Ramazan ayında Şaphane’de iftar sofrası kurduk. Kardeşliğimizi aynı sofra altında pekiştirdik. Şimdi onlar da bu ziyaretlerimize karşılık iade-i ziyarette bulunuyorlar. Kardeş belediyemize ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizlerde kardeşliğimzi pekiştirmek adına Şaphane ilçemize çok amaçlı spor salonu yapılması konusunda meclisimizde kararı aldık" dedi.

Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, yaptığı konuşmada, ’’Kardeşlik ve dayanışma örneği sergileyen bu karar için şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız çok amaçlı sosyal tesislerinde vatandaşlarımız her türlü sosyal etkinlikleri gerçekleştirecektir. Kardeş Belediyimiz Konak Belediye Meclisi üyelerine ve Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(YD-EFE)
Kaynak: İHA