Polonya'da Staj Yapan Öğrencilerden Vali Baruş'a Ziyaret

Bilişim Teknolojileri alanında 4 işletmede staj yapmak amacıyla Polonya’ya giden ve 20 gün süreyle orada kalan öğrenciler, proje dönüşü Bolu Valisi Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.

Polonya'da Staj Yapan Öğrencilerden Vali Baruş'a Ziyaret
Bolu’da, Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan 12 öğrenci AB projeleri kapsamında 2 öğretmenleriyle birlikte staj yapmak amacıyla Polonya’ya gitti. Öğrenciler ve projede yer alan öğretmenleri Suat Altok ve Gürhan Çerkez, Polonya dönüşü Vali Baruş’u makanında ziyaret ederek web tasarım ve grafik tasarım alanlarında 4 firmada çalışarak kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Öğrencilerin Polonya’daki izlenimlerini tek tek dinleyen Vali Baruş, ileride çalıştıkları alanda kendilerini iyi geliştirirlerse böyle yurt dışı gezilerini her zaman yapabilme fırsatları olacağını belirterek, “Sizlere verilen bu imkan ile ufkunuzun da geliştiğini göreceksiniz. Orada yaşadıklarınızı bizlere aktardığınız kadarıyla gerçekten hem bilgi ve deneyim anlamında hem de sizleri gelecekte atacağınız adımlarınızda cesaretlendirmek anlamında güzel bir proje olduğu ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA